Elämyspalvelut Enontekiön Kuttasessa Lapissa

Yhteydenotto

Kuttasen kalastus- sekä elämysmatkat järjestää unohtumattomia kalastusmatkoja Enontekiön Kuttasessa Lapissa. Lue lisää täyden palvelun matkoistamme ja ota yhteyttä varataksesi oman lomasi.

Kalastusleiri

Varaa nyt omalle porukalle yksityinen kalastusleiri huikeissa maisemissa Muonionjoen varrella Enontekiön kunnassa. Leirissä majoitutaan 10 hengen kotateltassa puukamiinan lämmittäessä viileitä kesäöitä. Leirikohteesta löytyy ruuan laittoon grilli hiilineen, polttopuut kamiinaan sekä ulkohuussi. 

Seurueellasi on mahdollista kalastaa mm. lohia ja isoja harjuksia Suomen ja Ruotsin rannoilta sekä veneestä erinomaisilla ottipaikoilla. Leiriltä löytyy myös neljä kappaletta Savage Gearin kelluntarenkaita, jotka mahdollistavat ettei yksikään kala pääse helpolla.

 

 

Kysy lisää

Hinnasto

Kalastusmatkat

Muut palvelut

  •  Jokikalastusseikkailu 400€ / 1-2 hlö

Kalastuspäivä Muonionjoella. 

 

-Reitti: Kuttanen - Palojoensuu

-Kesto: Koko päivä

 

Koe mieleenpainuvia kalastushetkiä Enontekiön Kuttasessa.

Kysy lisää

Jokikalastusseikkailu

Koko päivän jokikalastusseikkalu kauniilla Muonionjoella. Jokikalastusseikkailulle lähdemme Enontekiön Kuttasesta ja laskemme noin 20 km etelään Palojoensuuhun. Matka sisältää jännittäviä koskia sekä upeita kalastuskohteita, joissa on hyvä mahdollisuus saada isoja harjuksia ja suuria lohia. Reissu kestää koko päivän, ja matkalla pidämme tulistelutauon makkaranpaistolla ja nokipannukahveilla. Hinta sisältää lisäksi pelastusliivit, virvelit sekä kuljetuksen takaisin Kuttaseen.

Ota yhteyttä